• Breaking News

    20 Ocak 2017 Cuma

    Kremalı Meyve Suyu Tarifi

     Kremalı Meyve Suyu Tarifi, resimli Kremalı Meyve Suyu Tarifi, Kremalı Meyve Suyu nasıl yapılır, yemek tarifleri


    Fişirilmeden yapılan bu mey¬ve suyunun hazırlanması oldukça kolaydır.
    (4-6 kişilik)
    Kremalı Meyve Suyu Tarifi
    4 iri şeftali (kabukları soyul¬muş, çekirdekleri çıkarılmış ve kıyılmış)
    250 gr erik (kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve kı¬yılmış)
    250 gr vişne (kabukları soyulup, çekirdekleri ayıklanmış)
    1 iri muz (kabuğu soyulup, ezilmiş)
    4 çorba kaşığı süzme bal
    500 gr (2 1/2 su bardağı) süt
    1 limonun suyu
    125 gr (1/2 su bardağı) krema
    Kremalı Meyve Suyu Nasıl Yapılır
    Meyveleri balla birlikte elekt¬rikli karıştırıcıya koyup 30 sani¬ye,püre olana kadar çırpınız. (Ya¬da, meyveleri büyük bir havanda balla püre olana kadar dövünüz).
    Püre haline gelmiş meyveleri büyük bir çorba kasesine koyup
    üstüne sütü dökünüz. Yumurta te¬li yada elektrikli çırpıcı ile iyice çırpınız. Krema ve limon suyunu ekleyiniz. yemek tarifleri
    Kremalı meyve suyunu buz¬dolabında 1 saat soğuttuktan son¬ra servis ediniz.
    Resim notu: Kremalı meyve suyunu yaz aylarında serinletici bir tatlı olarak servis edebilir¬siniz. resimli Kremalı Meyve Suyu Tarifi

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    buraya yorumla